ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας Cat5e Cable Lan για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Cat5e Cable Lan για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ευχαριστίες για την καλή βοήθειά σας, και τα καλώδια ήδη στην αποθήκη εμπορευμάτων μας με το transcation και την ποιότητα υψηλής ταχύτητας

—— Jeffery Jia

Έχουμε λάβει τους εκκινητές και είμαστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα, έτσι θα ταξινομώ μια μεγαλύτερη διαταγή ποσότητας και πρέπει να την έχω έτοιμη σύντομα να σας στείλει σε και να τακτοποιήσει μια διαπραγμάτευση.

—— Andreina

Ικανοποιούμε με τη λήψη των καλωδίων και δεν με αφήσαμε κάτω. Ελπίστε η σχέση επιχειρησιακής συνεργασίας ότι μας θα κρατήσει επάνω και περισσότεροι. Σας ευχαριστούμε

—— Rouya

Είμαι Online Chat Now

Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd
Αγνοήστε GrandEase Υποδοχή Αίθουσα Συσκέψεων γραφείο πωλήσεων GITEX στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα GITEX στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα COM 2016 Afria στο Καίηπ Τάουν της Νότιας Αφρικής Εικόνα έκθεσης

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Μεγάλη ευκολία
Αριθμός Υπαλλήλων : 101~200
Ετήσιες πωλήσεις : 10,000,000-19,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 1993
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

ΙΚΑΝΟΠΟΊΗΣΗ ΠΕΛΑΤΏΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

 

Η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων είναι μια προτεραιότητα για τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ. Έτσι η ομάδα μας εγγυάται την εστίαση και τη ικανοποίηση πελατών costomer και εμπλέκεται ενεργά στην πάλη ενάντια στην πλαστογράφηση.

 

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΌΤΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΎΝ

 

Η καταδίωξη ικανοποίησης πελατών παρέχει τα ουσιαστικά στοιχεία για να βελτιώσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, και για να κερδίσει τη συνειδητοποίηση των αναγκών πελατών. Επομένως, η εξασφάλιση πριν και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων είναι τις τιμές προτεραιότητας μια από της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΥΚΟΛΙΑΣ.

 

Η ομάδα μας έχει ωθήσει την καλή φήμη της δεδομένου ότι ένας μεγάλος προμηθευτής με το χειρισμό των καταγγελιών πελατών, παραδίδοντας πριν από τις προθεσμίες οι πελάτες που του αναμένουν, και βελτιώνοντας συνεχώς τις σχέσεις πελατών.

 

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

 

Σας ευχαριστώ για την επιλογή και την υποστήριξη των προϊόντων μας!

Για να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων, τη σαφή ευθύνη του αγοραστή και του πωλητή, και την ασφάλεια προϊόντων, κάνουμε την ακόλουθη υπόσχεση:

Κατ' αρχάς, από την αρχή τα προϊόντα κατασκευάζονται από την τεχνική προδιαγραφή του πελάτη. Αφότου δεσμεύει ο πελάτης το δείγμα προϊόντων, προσφέρουμε τυπικά τα προϊόντα, εξασφαλίζουμε τη σταθερή και βαθμιαία αυξανόμενη ποιότητα.

 

Δεύτερον, ο προμηθευτής παρέχει στο αντίγραφο της τεχνικής προδιαγραφής των προϊόντων την επίσημη σφραγίδα που σφραγίζεται στον αγοραστή. Ο προμηθευτής εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα συμμορφώνονται με τα επίσημα ποιοτικά πρότυπα και είναι αρμόδια για το προϊόν qualiyy, παρέχει εάν είναι απαραίτητο τις απαραίτητες ποιοτικές πληροφορίες.

 

Τρίτον, η αποθήκευση και ο όρος διαφύλαξης είναι υποδειγμένοι στη συσκευασία προϊόντων, για να εξασφαλίσουν την ποιότητα των προϊόντων που ο αγοραστής πρέπει αυστηρά να την ακολουθήσει, ή είναι αρμόδιος για το προκαλούμενο ποιοτικό πρόβλημα.

 

Ο πελάτης παραπονιέται λόγω των προβλημάτων ποιότητας των προϊόντων, ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ θα συνεργαστούμε ενεργά για να το επιλύσουμε κατάλληλα. Εάν είναι πράγματι η ευθύνη του εργοστασίου μας, θα αντέξουμε την πλήρη υπευθυνότητα και τη δαπάνη.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd

Τηλ.:: 86-757-28380368

Φαξ: 86-757-28380359

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)